Q
Welke prijzen mag ik verwachten
AIn de eerste plaats willen wij goed werk afleveren. Dat is het allerbelangrijkste. Een haastig uitgevoerde klus die niet top uitziet daar zit niemand op te wachten. De prijs die u mag verwachten is vaak afhankelijk van omvang van de klus die uitgevoerd moet worden. Een grote klus met veel materiaal op locatie is iets anders dan het stukken van een badkamer. Het is daarom op voorhand voor ons moeilijk om u te voorzien van onze prijs. Belt u ons echter gewoon even op of mail ons en spreek de klus met ons door. Dan kunnen wij de omvang van de werkzaamheden en daarbij benodigde materialen beter inschatten. Wij werken in ieder geval met eerlijke prijzen voor goed uitgevoerd werk.
Q
Leveren jullie kwaliteit en hoe maken jullie het verschil
AAls er een specialist aan het werk is dan merkt u dat meteen. Geen gerommel en mooi uitgevoerd werk. Wij beginnen met het afplakken van de woning of kantoorpand en vervolgens het voorlijmen voor een optimale hechting. Wij plaatsen weefsel voor optimaal resultaat en ter preventie van scheurvorming. Dan brengen wij de eerste basis laag stucwerk aan. De volgende stap is natuurlijk afhankelijk van de gekozen afwerking. Dit kan zijn behang klaar, spachtelputz, spack spuitwerk, glad pleisterwerk, betonlook, schuurwerk, design micro
Na het uitvoeren van de werkzaamheden beginnen wij met het schoonmaken en zorgen wij voor het netjes achterlaten van de ruimtes en volgt de oplevering. Wij maken het verschil in afwerking, concurrerende prijzen voor eerlijk werk en het nakomen van onze afspraken.
Q
Waarom kiezen voor Smulders Stukadoorsbedrijf
AWil je een betrouwbaar bedrijf waar je op kunt bouwen en die zijn afspraken nakomt? Wil je niet teveel betalen voor je klussen? Wil je kwaliteit in plaats van troep, rommel en onvakundig werk? Wil je dat het werk uit handen wordt genomen in plaats van dat je er zelf nog steeds werk aan hebt? Smulders stukadoorsbedrijf staat voor 10+ jaar vakmanschap. Met een zelfstandig team bestaande uit 5 stukadoors voeren wij alle klussen uit in eigen beheer en bezitten ook alle benodigde materialen (Klimmateriaal, steigers, pompen, gipsspuiten, tex spuiten, silomat, spackspuiten) voor het perfect uitvoeren van uw stukadoors klussen. U heeft er geen omkijken naar en wij regelen alles. zeer concurrerende prijzen en wij garanderen een correcte afwerking en kwaliteit.
Q
Hoe verloopt het proces, afplakken, stukken, oplevering, betaling
AWe beginnen met het opstellen van een planning en vragen afhankelijk van de omvang van de klus een voorschot. Als er een specialist aan het werk is dan merkt u dat meteen. Geen rommel en mooi uitgevoerd werk. Wij beginnen met het afplakken van de woning of kantoorpand en vervolgens het voorlijmen voor een optimale hechting. Wij plaatsen weefsel en hoekbeschermers voor optimaal resultaat en ter preventie van scheurvorming. Dan brengen wij de eerste basis laag stucwerk aan. De volgende stap is natuurlijk afhankelijk van de gekozen afwerking. Dit kan zijn behang klaar, spachtelputz, spack spuitwerk, glad pleisterwerk, betonlook, schuurwerk, design micro

Na het uitvoeren van de werkzaamheden beginnen wij met het schoonmaken en zorgen wij voor het netjes achterlaten van de ruimtes en volgt de oplevering en het beoordelen van de uitgevoerde werkzaamheden. Na acceptatie betaald u de volledige factuur.

Q
Hoe verloopt de betaling, welk percentage vooraf betalen
AHet te betalen voorschot is afhankelijk van de uit te voeren klus. Wij zien ons genoodzaakt een deel van de kosten vooraf te factureren. Het licht vooral aan de omvang van de klus, en het risico dat wij lopen op het moment dat u de betaling niet zou kunnen voldoen. In de regel zal bij een grotere klussen een deel vooraf betaald moeten worden. In overleg komen wij daar prima uit. De betaaltermijn voor een particulier is 2 weken en voor een bouw bedrijf is dit 4 weken.

Staat uw vraag er niet bij? Stel hem ons gerust.