Wij voeren werkzaamheden uit met ons vaste team stukadoors.

Door gebruik te maken van een vast team kunnen wij de kwaliteit waarborgen en altijd garant staan voor een uitstekend resultaat. Goed werk spreekt zich rond en dat is onze belangrijkste bron van inkomsten.

DOWNLOAD ONZE BROCHURE

Download onze brochure digitaal.

DOWNLOAD

Ontmoet & Stel uw vraag

wij staan u graag te woord en verstrekken vrijblijvend advies

CONTACT

Onze diensten

Gevelstucwerk

Een buitenmuur stucen is een ideale oplossing wanneer u de gevel mooi strak wilt maken en af wilt werken met een kleur naar keuze.

Betonlook stucwerk

betonlook stuc op de wanden van uw badkamer of douche in plaats van tegels, een bijzonder mooie en moderne uitstraling.

Spachtelputz

Als we het hebben over een super sterke en tijdloze afwerking voor muren dan hebben we het over spachtelputz aanbrengen.

Schuurwerk

Schuurwerk is een gipsachtige afwerking welke circa 3 tot 5 mm dik op wand of plafond wordt aangebracht. Schuurwerk heeft als voordeel dat het egaal wit opdroogt en het niet meer gesausd hoeft te worden.

Design Micro

Opgebouwd uit zeer fijn marmermeel waardoor er een strak en zeer fijn korrelig resultaat wordt verkregen. De korrel is zo minimaal dat het oogt als glad afgstucte wanden. Met Design Micro is een door- en door gekleurd en strak eindresultaat te behalen welke kras- en stootvast is.

Buitengevel kaleien

teeds meer mensen kiezen voor een afwerking in kalei. Het is mooi, authentiek, natuurlijk, milieuvriendelijk en duurzaam.

Gladpleisterwerk

Mooi glad pleisterwerk op de muur of het plafond kan een flinke aanwinst zijn voor je woning. Het geeft de inrichting niet alleen een strakke, frisse uitstraling.

Lijstwerk, plinten & ornamenten

Lijstwerk en ornamenten geven een chique en authentieke uitstraling aan uw wanden en plafonds.U kent ze wel, die fraaie gestucte plafonds in oude panden

Betonlook meubels

Betonlook meubels met een eigentijdse stijl.