Smulders stukadoorsbedrijf daar kunt u op bouwen.

Het allerbelangrijkste in ons vakgebied is het nakomen van afspraken en het leveren van kwalitatief goed werk. Wij beseffen ons het belang van het nakomen van afspraken, deadlines en planning. Geen onzin of prietpraat maar eerlijk kwalitatief en zoals afgesproken uitgevoerde werken. Topkwaliteit stukwerk tegen een voordelig en betaalbaar tarief.
Bent u op zoek naar de specialist in Sierpleister, pleisterwerk, spuitwerk, sierlijsten, betonstuc, Buitengevelisolatie, traditioneel buitenstucwerk of onderhoud.
Bij ons is niets te gek en is vrijwel alles mogelijk..

0+
M2 STUKWERK
0
VERSLETEN SPANEN
0
WERKNEMERS
0+
OPDRACHTEN
0%
TEVREDEN KLANTEN!

OVER ONS

Smulders stukadoorsbedrijf staat voor 10+ jaar vakmanschap. Met een zelfstandig team bestaande uit 5 stukadoors voeren wij alle klussen uit in eigen beheer en bezitten ook alle benodigde materialen (Klimmateriaal, steigers, pompen, gipsspuiten, tex spuiten, silomat, spackspuiten) voor het perfect uitvoeren van uw stukadoors klussen. U heeft er geen omkijken naar en wij regelen alles. zeer concurrerende prijzen en wij garanderen een correcte afwerking en kwaliteit.

2010
Start als zelfstandige
In 2010 is de ondernemer Kenny gestart met ondernemen. Vanuit thuis heeft hij het ondernemersbloed meegekregen. Eerst heeft hij een aantal jaren samen zijn vader gewerkt en daar de benodigde kennis en kunde opgedaan.

In 2008 was het moment er om als kleine zelfstandige te starten met stukadoorsklussen

2012
Team met alle materialen
Smulders stukadoorswerken is uitgegroeid tot een hecht team met 5 vakmensen. Voorzien van eigen werkbussen en alle benodigde materialen om hoogwaardig en goed werk af te kunnen leveren, zijn wij specialisten in ons vakgebied.

Smulders stukadoorswerken is uw betrouwbare partner die hoogwaardig werk aflevert tegen betaalbare prijzen. Kenny ziet er op toe dat alle afspraken worden nagekomen en alle lopende projecten een succesverhaal worden.

2020
Lanceren nieuwe website
Marketingstrategie en promotie campagnes worden opgestart om Smulders Stukadoorswerken nog bekender te maken in het Brabantse en ver daarbuiten. Met een hard werkend team werken wij dag in dag uit om alle werken volgens afspraak uit te voeren.

Bij Smulders stukadoorswerken is het ook echt “afspraak is afspraak”

handtekening

06-13708187

Smulders stukadoorsbedrijf staat voor 10+ jaar vakmanschap.

"Snelle service perfect werk voor een goede prijs"

familie schmitz

lekker snel gewerkt en nog voor de afgesproken datum opgeleverd

De volgende dag had de stukadoor al ruimte Goed en snel afgewerkt met een Perfect en glad resultaat. Zelfs de gebogen wand is fantastisch. Sterke punten Snelle service perfect werk voor een redelijke prijs Zwakke punten geen